Memphis, Graceland

24 mei 2016 - Memphis, Tennessee, Verenigde Staten

20160524_111721Gisteren aangekomen in Memphis en voor twee nachten geboekt bij RV park Graceland. We zouden eerst naar een andere gaan maar omdat andere mensen die we in Nashville tegenkwamen vertelden dat het op loopafstand van Graceland was hebben we voor dit RV park gekozen. Het is prima. Er is een zwembadje en goed sanitair.

20160524_093339 20160524_100311

Ook op aanraden van diezelfde mensen hebben we een diner geboekt in het restaurant Marlowe's aan de Elvis Presley Boulevard, waar ze je komen ophalen met de Cadillac. We hebben daar heel erg lekker gegeten. Een geweldige sfeer daar en het eten was fantastisch en de prijzen waren eigenlijk heel normaal. Als je klaar bent word je weer teruggebracht met de Cadillac. In de auto weer iemand anders ontmoet die vertelde dat je wel vroeg bij Graceland moet staan om niet overspoeld te worden in de drukte. Dus zijn we vroeg vertrokken vanmorgen en hadden we de eerste tour om 09.00 uur.

Iedereen praat hier met iedereen. Ze vragen waar je vandaan komt, waar je nog meer naar toe gaat enz. En komen dan met allerlei tips aanzetten, echt leuk.

20160524_143329 20160524_135608 20160524_123708 20160524_133049

Na het bezoek aan Graceland, met name het huis van Elvis en familie (zie alle foto's bijgevoegd) hebben we gezien en doorgelopen, hebben we de gratis shuttle naar downtown gepakt en een bezoek gebracht aan Bealestreet. Als je net uit Nashville komt, dan valt Bealestreet een beetje tegen. We zijn op zoek gegaan naar een eettent om te lunchen en hebben daarna de shuttle weer terug gepakt die ons heeft afgezet bij het Heartbreak hotel.

Nu zijn we weer bij de camper en nemen eerst een duik in het zwembad straks. Nu gauw de airco aan in de camper want het is om te stikken zo heet. Er was regen voorspelt voor vandaag,  maar voorlopig schijnt de zon volop en het is over de 30 graden.

Morgen vertrekken we richting New Orleans met een tussenstop in Jackson.