Sevierville en Nashville 20+21-05
22 mei 2016 - Nashville, Tennessee, Verenigde Staten
Vanaf camping Dixie Caverns zijn we naar Sevierville gereden. Ik had ergens gelezen dat daar een grote outlet zit waar ook Crocs te koop zijn. En aangezien Paps heel graag nieuwe crocs wilde zijn we op zoek gegaan.
Die Crocs winkel hebben we gevonden, hoewel het wel even zoeken was want Sevierville is Bataviastad in het kwadraat. Jemig wat een winkels en straten. En natuurlijk niet echt gebouwd op campers dus lastig om een plekje te vinden. Maar het ging allemaal goed. Paps heeft crocs en mams ook maar meteen. Natuurlijk ook voor de kleine Zoë een paar minicrocs gekocht.
In Sevierville een camping opgezocht. Er zitten daar gigantisch veel campings dus het was een kwestie van een keuze maken. We hebben RV Plantation gekozen. Prima camping met een normale prijs.
Eerst even wat te eten gaan scoren want daar waren we nog niet aan toe gekomen. Jammer genoeg regende het behoorlijk, maar ja we moesten toch gaan lopen. Het was niet koud, dat scheelde weer.
In deze tent hebben we een burger besteld. Heerlijk was het. De patat was om te smullen, een beetje zou dat wel. En ik kreeg geen biertje want ik had geen ID bij me. Dus dan maar af en toe een slokje van het biertje van Machiel. De serveerster zei dat ze niets had gezien, met een knipoog.
De volgende dag weer vroeg op pad. Eerst even tanken en toen richting Knoxville via de I-441 naar de I-40 die uitkomt in Nashville.
Omdat we in het weekend in Nashville staan hebben we voor alle zekerheid maar een plekje geboekt op een camping.
We staan op Two Rivers. Vanaf de 'campground' gaat er ieder uur een shuttle naar Nashville. Dat is nog een behoorlijk eind dus daar maken we dankbaar gebruik van.
Eenmaal in Nashville aangekomen werden we gedropt bij een tentje en daar moesten we ook weer gaan staan als we weer terug wilden. Uitleg gekregen van de chauffeur dus we konden ons tussen de grote menigte gaan begeven. Je weet niet wat je overkomt. Overal cafés met live muziek. De ene nog harder dan de ander. We zijn bij eentje naar binnen gegaan om een biertje te drinken. Vaste prijzen $4,50 voor een biertje, je krijgt daar natuurlijk live muziek bij. We zijn de Broadway helemaal afgelopen en naar de tussendoor straatjes gegaan waar ook hele leuke tentjes zaten. Onze oren moesten even wennen aan het harde geluid, dus we zijn bijtijds weer teruggegaan naar de camping. Morgen nog een dag, dan gaan we ook even naar het muziek museum. In Cafe Rocks heb je drie lagen waar drie verschillende bandjes speelden, ieder een eigen stijl muziek. Afgeladen vol was het met voornamelijk jonge mensen. Op Broadway zagen we veel bierfietsen of een rijdende badkuip of een kar vol met feestende mensen, voornamelijk vrijgezellenfeestjes.